100 dagen lang verzamelde ik persoonlijke data, waarmee ik elke dag één datavisualisatie maakte.

Tijdens mijn afstudeerproject 100.data.days. stond mijn leven 100 dagen lang in het teken van datavisualisatie. Dagelijks verzamelde ik persoonlijke data, waarmee ik elke dag één datavisualisatie maakte. Zo ontstond een dagboek met 100 verschillende datavisualisaties. Elke visualisatie vertelt een verhaal. Over mij, over die dag, over mijn leven.​​​​​​​
Elke datavisualisatie analyseerde ik op informatieve en artistieke waarde. De combinatie van deze twee uitersten blijft me fascineren. In de huidige informatiecultuur worden we overspoeld met informatie. Door de informatie op een visueel aantrekkelijke, artistieke manier vorm te geven weten we de aandacht van het publiek te vangen.
De honderdste en laatste datavisualisatie is een poster, die gevouwen de functie van boekomslag inneemt. In deze laatste visualisatie zijn alle 99 voorgaande datavisualisaties weergeven op een x-as (informatieve waarde) en een y-as (artistieke waarde).
Mensen keken me vragend aan toen ik alle traptreden telde of toen ik noteerde hoe laat ik mijn auto sloot. Het was een intens project; naast veel creatieve voldoening leerde ik mezelf erg goed kennen.